»
Design & bestill: Sereno PostFree Flex
Rekkverket ditt begynner her.
Legge til/forandre vinkel
Velg hvilken tegning som skal vises.
VELG HÅNDLEDER:
VELG GLASS
VELG BEGYNNELSEN:
VELG AVSLUTNINGEN:
?
  • 1. MÅL & DESIGN
  • 2. HÅNDLEDER
  • 3. GLASS
  • 4. REKKVERKAVSLUTNING -
  • 5. SAMMENDRAG
Sum: 0 kr INKL. MVA

OM VERKTØYET

Vi har utviklet et unikt verktøy som hjelper deg å tegne opp verandaen din, raskt og enkelt, og siden velge alternativ. Pris og design oppdateres i realtid. Du vet hva du bestiller og kan føle deg helt trygg. Ingen ekstra kostnader!

Guide step 1

Guide step 2

Guide step 3

Guide step 4

OM PROSESSEN

Ha målene ferdige, eller lag en prøvetegning. Legg til en side og lengde av gangen så ser du med en gang hva totalprisen blir. Siden kan du enkelt forandre standardvalgene. Mange valg er gratis, men noen kommer til å forandre prisen. Det ser du lengst oppe til høyre. Hvis du angrer deg, kan du alltid forandre alternativene før du sender bestillingen.

Planlegging

1. TA MÅLENE PÅ VERANDAEN DIN

Dette er et veldig viktig moment. Feil mål betyr at rekkverket ikke vil passe.

Målet vi ber om er det såkalte CC-målet på rekkverket. Enkelt uttrykt vil vi ha sentrummålene eller midtmålene på hvor rekkverket skal stå. Les mer om hvordan du tar og siden oppgir de riktige målene her.

2. VÆR SIKKER PÅ AT DU HAR NOE Å FESTE REKKVERKET I

Et glassrekkverk er ganske tungt og trenger skikkelige festepunkter. Rekkverket må tåle at noen kanskje lener seg på det. Før du sender inn bestillingen din bør du være sikker på at du har noe solid å feste det i. Ofte er det mulig å komplettere hvis det mangler festepunkter. Les mer om hvordan du kan lage festepunkter her.

3. BRUK UTREGNEREN OG TEGN REKKVERKET DITT.

Med hjelp av utregneren får du fram totalprisen med en gang, inklusive de alternativene du har valgt. Det er bare å klikke på bestill, så ringer vi deg og bekrefter bestillingen. Rekkverket ditt sendes innen 96 timer på hverdager og det er vanligvis hjemme hos deg 8-10 dager etter at bestillingen er bekreftet. Merk at produktene leveres gjennom et eksternt fraktfirma, og at leveringstiden derfor vil variere avhengig av hvor i landet varene skal fraktes. Les mer om leveranser her.

4. MONTERE REKKVERKET

Når du har mottatt rekkverket er det viktig at du åpner pakken og kontrollerer at ikke noe har blitt skadet i transporten. Benytt den medfølgende tegningen som du laget i nettbutikken sammen med monteringsbeskrivelsen så ser du lett hvor de forskjellige delene skal sitte.

NØYAKTIGHET

Nøyaktighet når du måler dimensjonene på rekkverket er en forutsetning for et godt resultat! Gjør det nøye og tenk gjennom alle de forskjellige delene, da blir monteringen enklere og resultatet bedre!